Influencers de Moda

811 liverpool drakter Julian

Trabzonspor har fordømt de ‘uvitende menneskene’ som er ansvarlige for rasemishandling av John Obi Mikel etter seieren mot Fenerbahce i helgen.

camiseta de pavo

Obi Mikel spilte hele 90 minutter da hans side tjente en hard kamp 2-1 mot Istanbul-gigantene. Det var en opphetet kamp, ​​med Luiz Gustavo sent sendt av sted for dissens og Fenerbahce -midtbanespiller Emre Belozoglu sett krangling med en rasende Obi Mikel etter sluttfløyten.

manchester united drakt barn

Belozoglu og Obi Mikel måtte skilles av lagkamerater på slutten av kampen, etter å ha vært involvert i en løpskamp på midtbanen. Belozoglu har kaptein for det tyrkiske landslaget, men er en kontroversiell skikkelse selv i hjemlandet, etter å ha blitt anklaget for rasemishandling av motstandere.

Trabzonspor seier kom takket være mål fra Crystal Palace-spissen Alexander Sorloth og Filip Novak på lån, som avbrøt Max Kruses åpning i det første minuttet.

Resultatet fikk dem til å hoppe Fenerbahce til tredje i den tyrkiske Super Lig, med motstanderne nå på femteplass. Obi Mikel og Co. har et spill i hånden på de to beste, og hvis de vinner den kampen, kan de gå øverst på tabellen om målforskjell.

manchester united drakt

Obi Mikel spilte 372 opptredener for Chelsea mellom 2006 og 2017, og vant to ligatitler, Champions League og Europa League sammen med en skyll innenlandske cuper.

Han begynte i Trabzonspor etter å ha blitt løslatt av Middlesbrough i fjor sommer, og knyttet til flere andre tidligere Premier League -spillere på Svartehavskysten, inkludert Sorloth og Daniel Sturridge.

ThereseBo dortmund tröja UHXHazel

AngusFulm billig fodboldtøj JulienneM

Abrir el chat