Influencers de Moda

702 liverpool tøj Kimber

260 liverpool trøje børn Osvald

Hvis Liverpool undgår nederlag ved Sheffield United, er de gået 12 måneder uden at smage nederlag i ligaen. Da holdet byder på at matche Arsenals Invincibles-hold fra 2003-04 og gå en ubesejret sæson, har Henderson lovet tilhængere, at de vil fortsætte deres spil ‘indtil det allersidste spark’.

Den 29-årige sagde, at der ikke var nogen tvivl om Gomez ‘kvalitet som forsvarsspiller, men udpegede sin ‘vedholdenhed’ og mener, at spilleren vil blive ved med at presse sig selv endnu hårdere til at forbedre sig.

Henderson skrev i sin spalte til Liverpools kampdagsprogram før deres sammenstød med Blades og sagde, at hele holdet var henrykte over at se Gomez vende tilbage og arbejde hårdt efter en række tilbageslag.

billige fotballdrakter

Hans tilstedeværelse på bagsiden har også set holdet holde fire på hinanden følgende clean sheets i ligaen efter at have klaret kun to, før han blev genindført til siden.

Gomez har været imponerende bagerst på det seneste, startede de sidste fire kampe for Jurgen Klopps side og hjalp med at løfte klub -VM mod Flamengo, selvom han har været nødt til at være tålmodig – med skader, der forstyrrede hans fremgang for klumper af sæsonen.

billige fodboldtrøjer

Forud for deres hjemmekamp med Sheffield United torsdag afslørede den engelske landskamp Liverpools hemmelighed til succes er mantraet om at ‘sætte en standard, opfylde den og derefter overskride den’, og han mener, at Gomez legemliggør den perfekt.

chelsea trøje

De røde jagter deres første titel i 30 år, og ser fast på Premier League -kronen efter at have gået 11 point efter med to kampe tilbage, og Henderson hævder, at spillerne aldrig lod deres niveauer falde.

Liverpools anfører Jordan Henderson har vokset sig lyrisk om sin holdkammerat Joe Gomez og siger, at forsvareren opsummerer holdets hårdtarbejdende mentalitet.

The Sport Journal ¨C A peer

LeilaWert psg tröja AuroraLen

LenardBor tottenham trøje LilyVando

Sorry, the comment form is closed at this time.

Abrir el chat