Influencers de Moda

168 roma drakt Harold

Manchester City snublet over streken i FA Cup-kampen i femte runde mot Sheffield Wednesday på Hillsborough. Pep Guardiolas sidehode inn i kvartfinalen i cupen, ettersom Riyad Mahrez imponerer for cupholderne.

juventus drakt

Tilbrakte mesteparten av kampen som høyre kant, i motsetning til en forsvarer. Hadde ikke for stor innvirkning på spillet.

Spilte mer som midtbanespiller enn forsvarer, og brukte mer tid på å sende ballen enn å forsvare.

I likhet med sin partner hadde ikke Otamendi for mye å gjøre. Det handlet mer om å prøve å hjelpe midtbanen til å bryte sammen onsdag. Ikke en dårlig kamp, ​​bare stille.

Hadde mye mer tid til å plukke ut pasningene sine enn i Premier League, men hadde en grei kamp som trakk i trådene.

Maillot Italie

Løp fra den ene enden av onsdagskassen til den andre, og prøvde å finne et gap. Ingen morder passerer fra El Mago i dag.

roma drakt

Tilbrakte mye tid ute på høyre side, med Mahrez som kom mer sentralt. Slet med å ha sin vanlige innvirkning på spillet, men løp fortsatt som gal.

Mer innflytelsesrik på vingen enn foran mål, må det sies. Trenger å jobbe med avslutningen, men ga Aguero en grei streikepartner.

Scoret vinnermålet, etter en vanskelig kveld med å prøve å bryte ned uglene. Trengte litt flaks for å komme over streken.

VeronicaB trikot belgien ReganShip

GenesisZa arsenal trøjer VernellAl

Abrir el chat